Lidmaatschappen

KorfbalFit

Lidmaatschappen

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor individuen en voor verenigingen, maak hieronder kennis met ons aanbod.

Vereniging Plus

KorfbalFit trainingen

Neem voor uw vereniging, selectie teams of overige teams een bepaald aantal premium accounts af. Elke speler krijgt de mogelijkheid om een standaard KorfbalFit schema naar keuze te volgen.

KorfbalFit teampagina

De KorfbalFit teampagina is alleen beschikbaar bij ‘vereniging pro’.

KorfbalFit trainer

Alle spelers kunnen bij een KorfbalFit trainer terecht voor vragen betreft hun trainingsschema’s.

Een persoonlijke KorfbalFit trainer is alleen beschikbaar bij ‘vereniging pro’.

KorfbalFit lifestyle

KorfbalFit lifestyle is alleen beschikbaar bij ‘vereniging pro’.

seizoen
€55,-

Neemt u meer dan 20 accounts af voor 3 maanden, 6 maanden of een heel seizoen? Dan ontvangt u extra korting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vereniging Pro

KorfbalFit trainingen

Elke speler krijgt de mogelijkheid om een standaard KorfbalFit schema naar keuze te volgen. Met vereniging pro krijgen alle spelers de mogelijkheid hun schema te laten personaliseren. Echt maatwerk dus!

KorfbalFit teampagina

Met vereniging pro krijgt elke speler toegang tot een speciale teampagina. Via deze pagina hebben alle spelers toegang tot schema’s die we in overleg met de trainers van jullie team/vereniging speciaal hebben ontworpen. Dit geeft de spelers ook de mogelijkheid om samen te trainen of om deze schema’s te gebruiken tijdens een training op de club.

KorfbalFit trainer

Per team of vereniging wordt er een KorfbalFit trainer aangewezen. Spelers en trainers kunnen makkelijk met deze trainer in contact komen voor vragen, het personaliseren van schema’s of het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan op gebied van fysieke training.

Korfbalfit lifestyle

Alle spelers krijgen toegang tot KorfbalFit Lifestyle.

1. (Sport specifieke) Fitness schema’s zolang je premium lidmaatschap loopt
  2. Voedingsschema’s zolang je premium lidmaatschap loopt
  3. Intake en evaluatie momenten tegen een kleine prijs
  4. Fitter in je vel en betere sportprestaties!

Met toestemming van alle partijen kunnen deze plannen en gegevens ook met de coaches/ trainers van de club gedeeld worden.

€57,-

seizoen
€80,-

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden voor uw vereniging te bespreken.

De vereniging waar u deze aanvraag voor doet.
Uw functie binnen deze vereniging. (Bestuur, Lid TC, Trainer, etc.)
Laat leeg als u dit nog niet weet.

Speler Plus

KorfbalFit trainer

Je kunt bij onze KorfbalFit trainers terecht voor je vragen betreft de standaard trainingsschema’s.

Een persoonlijke KorfbalFit trainer is alleen beschikbaar bij ‘speler pro’.

KorfbalFit lifestyle

KorfbalFit lifestyle is alleen beschikbaar bij ‘speler pro’.

€33,-

Ga jij voor het Speler Plus account? Kies hieronder voor het aantal maanden:

Speler Pro

KorfbalFit trainingen

Je krijgt de mogelijkheid om een standaard KorfbalFit schema naar keuze te volgen. Met speler pro krijg je de mogelijkheid je schema te laten personaliseren. Echt maatwerk dus!

KorfbalFit trainer

Je krijgt een persoonlijke KorfbalFit trainer aangewezen. Je kunt makkelijk met deze trainer in contact komen voor vragen, het personaliseren van je schema’s of het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan op gebied van fysieke training.

KorfbalFit lifestyle

Je krijgt toegang tot KorfbalFit Lifestyle.

1. (Sport specifieke) Fitness schema’s zolang je premium lidmaatschap loopt
  2. Voedingsschema’s zolang je premium lidmaatschap loopt
  3. Intake en evaluatie momenten tegen een kleine prijs
  4. Fitter in je vel en betere sportprestaties!

€57,-

Ga jij voor het Speler Pro account? Kies hieronder voor het aantal maanden:

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze lidmaatschappen? Vul hieronder het contact formulier in en we antwoorden zo snel mogelijk.