Het ontstaan van KorfbalFit

Geen korfbal?! Nee, vanwege de maatregelen door het coronavirus waren alle competities stopgezet en de korfbalvelden leeg. Stil zitten is niks voor korfballers. Vervolgens ging Laurens Verbaan aan de slag met een Instagram-pagina waar hij de korfballers inspireerde om toch bezig zijn met korfbal ondanks de strenge maatregelen. Binnen korte tijd groeide KorfbalFit uit naar een online-platform voor korfballers. KorfbalFit hielp de verenigingen, selecties en individuen om wat extra’s aan te bieden in hun ontwikkeling.

Sinds de zomer van 2021 biedt KorfbalFit ook activiteiten aan: de Zomerdagen. Wegens dit succes, met meer dan 70 kinderen op de eerste editie, bestaan nu ook de Winterdagen. 

Vanaf 2023 gaat KorfbalFit zich volledig richten op het organiseren van verschillende korfbal actitviteiten voor jeugd van alle leeftijden en niveau’s in de vorm van de zomer en winterdagen mede als in de vorm van clinics voor scholen en verenigingen.

Het platform van KorfbalFit gaat vanaf 2023 over naar Especial Sport. Hier leest u meer over de diensten van Especial Sport en wat zij kunnen betekenen voor korfballers en uw vereniging.

Maak kennis met het KorfbalFit-team

© 2024 – KorfbalFit