Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze website, het online platform of over onze dienstverlening? Lees hieronder de veelgestelde vragen. Kan je iets niet vinden? Neem contact met ons op via Whatsapp, de chat of via de contactpagina op de home pagina. 

Algemeen

Je kunt gratis een KorfbalFit account registreren. Je hebt dan een KorfbalFit Basic account. Als je gebruik wilt maken van onze lidmaatschap voordelen kan je het account upgraden naar een Plus of Pro account. Voor deze lidmaatschappen betaal je een bepaald bedrag per gekozen duur van het lidmaatschap (1, 3 of 6 maanden).

Er zit daadwerkelijk verschil in een Basic, Plus of Pro account, zoals persoonlijke begeleiding of lifestyle coaching. Bekijk hier onze lidmaatschappen pagina voor meer informatie.

Als trainer/coach kun je net zo goed een KorfbalFit account aanmaken. Met een Plus of Pro lidmaatschap kan je bijvoorbeeld alle video’s van ons videoplatform bekijken en deze gebruiken om jouw korfbal trainingen naar een hoger niveau te tillen en misschien ga je zelf nog wel aan de slag met onze trainingsschema’s om zelf fit te blijven. Ben je trainer/coach en heeft jouw vereniging bij KorfbalFit een vereniging pakket afgenomen? Dan zetten wij je account om in een trainers account. Met dit account kan je bijvoorbeeld de voortgang van de spelers van jouw (selectie of) team zien.

Ga naar de Mijn lidmaatschap pagina en bekijk wanneer je lidmaatschap verloopt. Ook kan je hier makkelijk opnieuw een lidmaatschap afsluiten.

Het (tijdelijk) opzeggen van je lidmaatschap is NIET mogelijk. Bij tussentijds opzeggen loopt het account door tot het eind van het laatst bestelde lidmaatschap. In bijzondere gevallen maken wij een uitzondering, zie algemene voorwaarden (art. 10.2)

Mijn profiel

Heb je je zojuist geregistreerd, check dan als eerst of de activatiemail niet in je ongewenste post of spam zit. Mocht de email zich daar niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de chat knop of via de WhatApp knop. Je kunt ons ook mailen via het contactformulier op de home pagina. We zullen dan zo snel mogelijk jouw account handmatig activeren.

Om je persoonlijk zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is het belangrijk dat je profiel compleet is. Ga naar Mijn Profiel en klik op bewerk profiel om je profiel compleet te maken. Heb je een lifestyle pakket aangeschaft? Het is dan van belang dat je hier ook je lifestyle profiel invult.

Je bent geregistreerd en logt voor het eerst in op KorfbalFit. Hoe ga je nu verder aan de slag? Mijn dashboard is de belangrijkste pagina. Vanuit hier navigeer je snel naar alle belangrijke plekken in het platform. Verder is er, om een goed idee te krijgen van hoe het platform werkt, op elke pagina in het platform een ‘start rondleiding’ knop te vinden. Klik hierop en je krijgt een korte uitleg van die pagina.

Via mijn dashboard navigeer je snel naar je trainingsschema’s. Start als eerste de testtraining. Hier vind je een knop ‘start de uitleg’ je doorloopt nu een kleine uitleg voor je eerste training. Ook kun je deze training goed gebruiken om een idee te krijgen van welk niveau het beste bij jou past.

Videoplatform

KorfbalFit heeft al meer dan 70 video’s met oefeningen om fit te worden en te blijven voor je klaar staan. Zie je maar een paar video’s staan op ons videoplatform? Dan heb je waarschijnlijk een KorfbalFit Basic account. Alle video’s zijn alleen beschikbaar voor Plus of Pro leden. Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen.

Dienstverlening

Met een Plus account maak je op een zelfstandige manier gebruik van de KorfbalFit schema’s en andere voordelen. Met een Pro lidmaatschap heb je hierbij begeleiding van een persoonlijke KorfbalFit trainer. Deze trainer kan bijvoorbeeld voor jou een gepersonaliseerd schema maken, je kunt je trainingen met deze trainer evalueren en tevens kun je met al je vragen direct bij je persoonlijke trainer terecht.

Met KorfbalFit kan je als vereniging verschillende kanten uit. Zo kunnen we bijvoorbeeld begeleiding bieden bij de fysieke training in de reguliere korfbal trainingen. Spelers krijgen ook toegang tot het platform waar ze gebruik kunnen van maken van alle voordelen. Meer informatie over vereningsmaatwerk vind je hier.

Fit-Points en Fit-Credits sparen

Fit-Points geven jouw sportieve voortgang aan op KorfbalFit. Meer Fit-Points betekent een hogere plek op jouw leaderboards.

Voltooi trainingen
Bij elke voltooide training scoor je 10 Fit-Points met een maximum van 3 trainingen per week.

Voltooi een trainingsschema
Bij het afronden van het hele schema scoor je 50 Fit-Points met een maximum van 1 schema per maand.

Bekijk een video op het videoplatform
Voor elke bekeken video op het platform scoor je 1 Fit-Point met een maximum van 3 video’s per dag.

Activeer het Lifestyle dashboard
Verschaf toegang tot het Lifestyle platform en ontvang 50 Fit-Points voor een goede start!

Vraag een Lifestyle schema aan
Bij elk Lifestyle schema wat jij aanvraagt scoor je 50-Fit Points.

Vul de wellness meter in (Coming soon)
Elke keer als jij de wellness meter invult scoor je 5 Fit-Points met een maximum van 6 keer per week.

Fit-Credits spaar je op allerlei verschillende manieren. Middels deze Fit-Credits verkrijg je korting op bijvoorbeeld een nieuw lidmaatschap.

Registreren op KorfbalFit
Bij registratie van je account ontvang je direct 10 Fit-Credits, zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen.

Inloggen op KorfbalFit
Bij elk website bezoek ontvang je 1 Fit-Credit met een maximum van 1 bezoek per dag.

Behaal het volgende niveau
Elke keer als je een niveau stijgt ontvang je 10 Fit-Credits. Lees hier meer over de verschillende niveau’s.

Koppel je vereniging
Sluit je aan bij je vereniging en ontvang 50 Fit-Credits. Wie van jouw vereniging is al actief of KorfbalFit?

Vul je profiel aan
Maak je profiel compleet en ontvang 20 Fit-Credits.

Upload een profielfoto
Werk je profielfoto bij en ontvang de eerste keer 20 Fit-Credits.

Behaal een badge
Bij elke behaalde badge ontvang jij 10 Fit-Credits. Lees hier meer over badges.

Clinics en andere activiteiten

KorfbalFit organiseert clinics bij u op de vereniging en op scholen. Daarnaast organiseert KorfbalFit jaarlijks de KorfbalFit Zomer- en Winterdagen. Meer informatie over onze activiteiten of wilt u ook een clinic van KorfbalFit bij uw vereniging? Ga naar de activiteiten pagina voor meer informatie.

Jazeker kan dat! Ga naar deze pagina voor meer informatie. U kunt daar ook vrijblijvend het aanvraag formulier invullen.

De inschrijving voor de zomerdagen vind u op deze pagina. De inschrijving voor de winterdagen hier.

Als de inschrijvingen gesloten zijn betekent dit dat er geen plaats meer is of dat de inschrijving nog niet geopend is. Wilt u op de hoogte blijven van wanneer de inschrijvingen weer mogelijk zijn? Houd dan onze social media kanalen in de gaten.

Lifestyle

KorfbalFit heeft naast trainingsschema’s ook een lifestyle afdeling. Als je aan de slag wilt met je voeding of met korfbalspecifieke fitness is dat wellicht iets voor jou! Voor toegang tot de lifestyle afdeling dien je een lifestyle pakket aan te schaffen. Je hebt dan de keuze uit: Het lifestyle – voeding pakkethet lifestyle – fitness pakket en het lifestyle – compleet pakket. Meer informatie over de lifestyle pakketten vind je hier.

Direct na aanschaf van je lifestyle pakket ontvang je een bericht van je lifestyle coach. Bovenin de menubalk staat een inbox teken, klik hierop om je bericht te kunnen lezen. In dit bericht wordt uitgelegd hoe je samen met je lifestyle coach aan je doelen kan gaan werken. Ook kan je natuurlijk via deze weg makkelijk en snel dingen vragen aan je lifestyle coach.

Betaling

KorfbalFit maakt gebruik van een van de grootste betaal provider van Nederland (Mollie) deze staat garant voor veilige betalingen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde encryptie methoden (SSL) om je betaling en gegevens veilig te houden. Korfbalfit.com respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en garandeert dat de gegevens die je op onze website opgeeft met vertrouwen worden behandeld. Wij gebruiken je informatie enkel om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. KorfbalFit zal nooit persoonlijke informatie van haar klanten aan derden verstrekken.

Mocht je bestelling wel gelukt zijn, maar je hebt geen bevestigingsmail gehad, check dan als eerst of hij niet in je ongewenste post of spam zit. Mocht de email zich daar als nog niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de chat, via whatsapp of via ons contactformulier op de home pagina.

© 2023 – KorfbalFit