Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze website, het online platform of over onze dienstverlening? Lees hieronder de veelgestelde vragen. Kan je iets niet vinden? Neem contact met ons op via de chat of via de contactpagina.

Algemeen

Je kunt gratis een KorfbalFit account registreren. Je hebt dan een KorfbalFit Basic account. Als je gebruik wilt maken van onze lidmaatschap voordelen kan je het account upgraden naar een Plus of Pro account. Voor deze lidmaatschappen betaal je een bepaald bedrag per gekozen duur van het lidmaatschap (1, 3 of 6 maanden).
Er zit daadwerkelijk verschil in een Basic, Plus of Pro account, zoals persoonlijke begeleiding of lifestyle coaching. Bekijk hier onze lidmaatschappen pagina voor meer informatie.

Nee, dit is niet nodig. Bij je registratie kan je al aangeven of je speler/trainer bent, of beide. Dit kan je eventueel later wijzigen via Mijn Profiel.
Binnen 10 werkdagen vóór het aflopen van je huidige lidmaatschap ontvang je van ons een mail met de mogelijkheid tot verlenging. Je kan ook direct naar de pagina verlengen.
Het (tijdelijk) opzeggen van je lidmaatschap is NIET mogelijk. Bij tussentijds opzeggen loopt het account door tot het eind van het laatst bestelde lidmaatschap. In bijzondere gevallen maken wij een uitzondering, zie algemene voorwaarden (art. 11.2)

Mijn Profiel

Heb je je zojuist registreerd, check dan als eerst of hij niet in je ongewenste post of spam zit. Mocht de email zich daar als nog niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de chat linksonder, ons contactpagina of mail ons op: info@korfbalfit.com
Om je persoonlijk zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is het belangrijk dat je profiel compleet is. Ga naar Mijn Profiel en klik op Profiel wijzigen om je profiel compleet te maken.
Op de Mijn Trainer pagina kan je een trainingsschema aanvragen, je trainingen bekijken en deze voltooien. Na het aanvragen van je schema komt je schema binnen 24 uur beschikbaar. Vergeet niet trainingsonderdelen per training te voltooien om Fit-Points te scoren!
Heeft jouw vereniging een vereniging Plus pakket afgenomen? Dan heb je toegang tot jouw teampagina. Op deze teampagina zie je de trainingsschema's die speciaal en exclusief voor jouw team/selectie of vereniging zijn ontworpen. Ga naar de 'Mijn Trainer' pagina en check of jouw team of vereniging een teampagina heeft onder het kopje 'mijn vereniging'. Interesse in een teampagina voor jouw team of vereniging? Klik hier voor meer informatie over ons vereniging Plus pakket.
1. Klik op de Mijn Trainer pagina het schema aan waarmee je aan de slag wilt. Klik vervolgens op ‘’volg deze trainingsformule’’ en vraag je schema aan. 2. Weet je nog niet op welk niveau je moet starten? Doe hier eerst een test training en maak daarna je keuze. 3. Als je training voor je is klaargezet staat je schema bij ‘Mijn trainingsschema’s’. Ga aan de slag met je trainingen. 4. Elke training bestaat uit drie onderdelen, als je alle oefeningen van een bepaald onderdeel uit de training hebt gedaan klik je onderaan op ‘ja, voltooid!’ en vervolgens op ‘finish onderdeel’ om het onderdeel af te vinken. 5. Als je alle onderdelen hebt voltooid ontvang je automatisch je Fit-Points. Check het leaderboard om te kijken hoe je ervoor staat!

Videoplatform

Dat betekent dat je niet bent ingelogd. Voor het bekijken van onze video's heb je minstens een (gratis) KorfbalFit Basic account nodig. Klik hier om te registreren of klik hier om in te loggen.
KorfbalFit heeft al meer dan 60 video's met oefeningen om fit te worden en te blijven voor je klaar staan. Zie je maar een paar video's staan op ons videoplatform? Dan heb je waarschijnlijk een KorfbalFit Basic account. Alle video's zijn alleen beschikbaar voor Plus of Pro leden. Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen.

Betaling

KorfbalFit maakt gebruik van een van de grootste betaal provider van Nederland (Mollie) deze staat garant voor veilige betalingen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde encryptie methoden (SSL) om je betaling en gegevens veilig te houden. Korfbalfit.com respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en garandeert dat de gegevens die je op onze website opgeeft met vertrouwen worden behandeld. Wij gebruiken je informatie enkel om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. KorfbalFit zal nooit persoonlijke informatie van haar klanten aan derden verstrekken.
Mocht je bestelling wel gelukt zijn, maar je hebt geen bevestigingsmail gehad, check dan als eerst of hij niet in je ongewenste post of spam zit. Mocht de email zich daar als nog niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de chat, onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@korfbalfit.com
Je ontvangt automatisch een factuur. Niks ontvangen? Neem dan graag contact met ons op via de chat, onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@korfbalfit.com

Dienstverlening

Met een Plus account kan je altijd je vragen kwijt over trainingen of advies vragen over je oefeningen in je schema, je ontwikkeling of je lifestyle. Onze trainers proberen dan zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden. Met een Pro account gaan we nog een stapje verder. Je hebt dan je persoonlijke KorfbalFit trainer die altijd voor je klaar staat en je helpt, denk hierbij aan: personaliseren van je schema’s of het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan op gebied van fysieke training.
Ja, dat is mogelijk! Het KorfbalFit team heeft ervaring met fysieke trainingen op locatie. Wij nemen graag de tijd voor je in een kennismakingsgesprek, neem hier contact met ons op.

Fit-Points

Alle prestaties die je levert bij KorfbalFit worden beloond met Fit-Points, bijvoorbeeld het voltooien van je training. Klik hier voor meer informatie.
Vraag je schema aan, voltooi je trainingen of ga aan de slag met KorfbalFit lifestyle om Fit-Points te verdienen. Klik hier voor meer informatie.