Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze website of over onze dienstverlening bekijk hieronder de veelgestelde vragen over ons online platform en diensten. Kan je iets niet vinden? Neem contact met ons op via de chat of via de contactpagina.

Algemeen

Er zijn twee verschillende lidmaatschappen: Basic en Premium. Een Basic lidmaatschap is geheel gratis. Voor een Premium lidmaatschap betaal je een bedrag per maand.
Er zit daadwerkelijk verschil in een Basic of Premium account, zoals persoonlijke begeleiding. Vergelijk het lidmaatschap hier.
Nee, dit is niet nodig. Bij je registratie kan je al aangeven of je speler/trainer bent, of beide. Dit kan je eventueel later wijzigen via Mijn Profiel.
Binnen 10 werkdagen vóór het aflopen van je huidige Premium lidmaatschap ontvang je van ons een mail met de mogelijkheid tot verlenging.
Het (tijdelijk) opzeggen van je Premium account is NIET mogelijk. Bij tussentijds opzeggen loopt het account door tot het eind van het laatst bestelde lidmaatschap. In bijzondere gevallen maken wij een uitzondering, zie algemene voorwaarden (art. 11.2)

Mijn Profiel

Heb je je zojuist registreerd, check dan als eerst of hij niet in je ongewenste post of spam zit. Mocht de email zich daar als nog niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de chat linksonder, ons contactpagina of mail ons op: info@korfbalfit.com
Om je persoonlijk zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is het belangrijk dat je profiel compleet is. Ga naar Mijn Profiel en klik op Profiel wijzigen om je profiel compleet te maken.
Op de Mijn Trainer pagina kan je een persoonlijk trainingsschema opvragen, dit schema komt dan snel voor jou beschikbaar. Via de Mijn Trainer pagina download je een training en kun je na de training je training voltooien en Fit-Points binnen slepen.
De Vereniging weekplanning is een weekplanning die speciaal voor jou vereniging is gemaakt. Als deze weekplanning voor jou team is bestemd is het ook de bedoeling dat je deze weekplanning aanhoudt totdat we op het punt zijn beland dat je meer persoonlijke trainingen krijgt, vanaf dat moment ga je gebruik maken van de persoonlijke planning die je kunt vinden via Mijn Trainer.

In de vereniging weekplanning wordt rekening gehouden met de wensen van de vereniging of trainer van jouw team. Interesse in KorfbalFit als vereniging? Wij komen graag een keertje langs. Neem contact met ons op via het contactformulier.
Is er voor jou vereniging een weekplanning gemaakt? Ga dan naar de Vereniging weekplanning anders ga je naar de Mijn Trainer. Download je training en ga er mee aan de slag. Tijdens de training kan je gebruik maken van ons video platform om bepaalde oefeningen beter te kunnen begrijpen. Als je klaar bent met trainen ga je terug naar Mijn Trainer of naar de Vereniging weekplanning. Hier klik je op 'Ik heb deze training voltooid!'. Je ontvangt nu de Fit-Points die je voor deze training hebt verdient. Als je nog vragen of opmerkingen hebt aan de hand van je laatste training dan kun je contact opnemen met een trainer via de chat of een berichtje achterlaten!

Videoplatform

Waarschijnlijk heb je pas net een account geregistreerd. Daardoor kan het zo zijn dat je nog niet bekend bent op de database van ons videoplatform. Na de eerst volgende synchronisatie van ons systeem kun je aan de slag. Dit duurt gemiddeld 0-12 uur.
Dan gaat er waarschijnlijk iets mis. Neem contact met ons op via de chat of gebruik het contact formulier.

Betaling

KorfbalFit maakt gebruik van een van de grootste betaal providers (Mollie) van Nederland die garant staan voor veilige betalingen. Ze maken gebruik van geavanceeerde encryptie methoden (SSL) om je betaling en gegevens veilig te houden. Korfbalfit.com respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en garandeerd dat de gegevens die je op onze website opgeeft met vertrouwen worden behandeld. Wij gebruiken je informatie enkel om je bestelling zo spoedig mogelijk te laten leveren. KorfbalFit zal nooit persoonlijke informatie van haar klanten aan derden verstrekken.
Mocht je bestelling wel gelukt zijn, maar je hebt geen bevestigingsmail gehad, check dan als eerst of hij niet in je ongewenste post of spam zit. Mocht de email zich daar als nog niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de chat linksonder, ons contactpagina of mail ons op: info@korfbalfit.com
Je ontvangt automatisch een factuur. Niks ontvangen? Neem dan graag contact met ons op via de chat linksonder, ons contactpagina of mail ons op: info@korfbalfit.com

Dienstverlening

Met een Premium account wordt je gekoppeld aan een KorfbalFit trainer. De trainer gaat je helpen in je ontwikkeling als sporter. Het is mogelijk om wekelijks contact te hebben met de trainer, veelvoorkomende onderwerpen zijn: trainingsschema op maat, doelen stellen en hoe ga je die doelen bereiken.
Ja, dat is mogelijk! Het KorfbalFit team heeft ervaring met fysieke trainingen op locatie. Wij nemen graag de tijd voor je in een kennismakingsgesprek, neem hier contact met ons op.