Basic

helpt jou verder

Geregistreerd bij KorfbalFit? Dan heb je standaard een Basic account, wat kan je daar eigenlijk mee?
Klik hieronder op de voordelen om te zien wat je kan doen met je KorfbalFit Basic account!

Iedereen wil zichzelf blijven verbeteren. Onder het motto van ‘kennis is macht’ creëert KorfbalFit content waar elke speler zijn voordeel mee kan doen. Denk bijvoorbeeld aan interviews, blogs, tips & tricks of interessante artikelen. Gemaakt door KorfbalFit experts of door de beste korfballers van Nederland. Als Basic lid krijg je toegang tot veel van deze content!

KorfbalFit heeft een videoplatform ontwikkeld, speciaal voor jou. Op dit videoplatform zijn vele oefeningen te bekijken op het gebied van fysieke training. Denk aan balbehandeling, reactievermogen, coditie, core stability, sprongkracht en stabiliteit oefeningen. Als Basic lid kan je speciaal door ons geselecteerde video’s bekijken en krijg je een indruk van hoe onze oefeningen eruit zien. Ook kan je dit natuurlijk heel goed gebruiken ter inspiratie voor het fysieke deel van jou training als je zelf als trainer voor de groep staat.

Oeps.. je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken. Zonder account kom je content tegen op onze website die je niet kan bekijken. Met een Basic account kan je bijvoorbeeld onze ‘Mijn Trainer’ pagina bekijken. Hier krijg je een goede impressie van onze trainingsschema’s en hoe dit in zijn werk gaat. Doe inspiratie op om jezelf te motiveren aan de slag te gaan met onze trainingen die gecreëerd zijn om jou naar een hoger plan te tillen!

Ervaar de KorfbalFit trainingen nu zelf. Speciaal voor onze basic leden komt er een aantal keer per jaar een KorfbalFit training beschikbaar. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe het is om net als vele andere Plus en Pro leden jezelf in het zweet te werken en jezelf korfbal specifiek op fysiek gebied te ontwikkelen.

Kunnen we je helpen?

Kies jouw KorfbalFit trainer of contactpersoon om makkelijk in contact te komen via WhatsApp: