KorfbalFit evenementen

De afgelopen twee jaar hebben we twee terugkerende evenementen georganiseerd: de Zomer- en Winterdagen. Dit blijven we organiseren. Deze dagen staan natuurlijk in het teken van korfbal! Maar… Wat doen we precies?

Plezier
Tijdens deze activiteiten wordt er vooral heel veel plezier gemaakt. De deelnemers zijn (van 10:00-15:00) actief bezig met korfbal en ook verschillende, soms nieuwe, (sport)spellen. Het spelplezier wordt verhoogd door de uitdagende oefeningen, het samenspel met andere enthousiaste korfballers en de opzwepende muziek. Uiteraard zijn er ook rustmomenten met een gezonde lunch en meerdere kleine pauzes. Plezier staat voorop, want dit heeft een positieve uitwerking op je gezondheid. Wij zijn pas tevreden als de deelnemers tevreden zijn.

Ontwikkeling
Jezelf verbeteren hoort ook bij de dagen. Onder leiding van spelers van (jong) Oranje, de Korfbal League en ervaren trainers gaan de deelnemers met leuke, uitdagende oefeningen aan de slag. Tijdens de dagen staat er een thema centraal, om één of meerdere focuspunten te creëren. Hoe vaker je iets herhaalt en oefent, des te beter je er in wordt!

Samen
Bij onze activiteiten zijn alle korfballers welkom. Het is extra leuk dat er veel kinderen van verschillende verenigingen komen. De deelnemers maken nieuwe vrienden en leren van leeftijdsgenoten.

De komende Winterdagen zijn op woensdag 4 en donderdag 5 januari 2023. Meer informatie lees je hier!

© 2024 – KorfbalFit