”Korfbalgericht ontwikkelen in mijn eigen omgeving”

Lejanne Boskman is 17 jaar oud en heeft deze zomer de overstap gemaakt van K.V. Noordenveld naar Korfbalvereniging Nic.. Deze week is zij begonnen met de KorfbalFit trainingen om straks fris en fit bij de voorbereiding te starten, dat bevalt haar meer dan prima.

‘Via de Instagram ben ik terecht gekomen op de website korfbalfit.com. Het sprak mij aan omdat ik een persoonlijk schema krijg waar ik mee aan de slag kan en korfbalgericht kan ontwikkelen. Dat heeft mij doen besluiten om een KorfbalFit Premium account aan te schaffen’, begint de inwoonster uit Roden.

De oefeningen zijn allemaal terug te vinden op het digitale videoplatform. Lejanne, die net haar tweede training heeft afgerond, vindt het fijn om daar haar instructies te bekijken: ‘Sommige oefeningen zijn bekend, maar er zijn ook nieuwe oefeningen die ik niet zo goed ken. Dan is het makkelijk om het videoplatform en de uitleg van KorfbalFit erbij te pakken.’

Als wij vervolgens vragen waar zij de oefeningen uitvoert, is dat een bekend antwoord: ‘De oefeningen doe ik thuis of in mijn eigen omgeving. Ik gebruik mijn telefoon voor de tijd en een matje om de oefeningen op te doen.’ Een eigen korfbalveld in je achtertuin is niet nodig om de KorfbalFit trainingen uit te voeren.

Tot slot, waarom moeten korfballers kiezen voor KorfbalFit, volgens jou Lejanne? ‘Na mijn aanmelding op korfbalfit.com werd ik goed geholpen en ik kon snel aan de slag met mijn training. Er wordt ook rekening gehouden met oude blessures die je hebt gehad, dat vind ik zelf erg fijn. Ook spaar ik Fit-Points om mijzelf te blijven motiveren. Ben jij mijn nieuwe uitdager op het Leaderboard?’

© 2024 – KorfbalFit