Mijn Trainer

Jouw trainingsschema’s op een rij!
Als plus of pro lid zie je hieronder jouw aangevraagde trainingsschema’s op een rijtje staan. Hieronder zie je een voorbeeld. Je kunt er verder dus nog niet op klikken.

Ook aan de slag met jouw trainingsschema’s?

Aan de slag met KorfbalFit

1. Klik op de Mijn Trainer pagina het schema aan waarmee je aan de slag wilt. Klik vervolgens op ‘’volg deze trainingsformule’’ en vraag je schema aan.

2. Weet je nog niet op welk niveau je moet starten? Doe hier eerst een test training en maak daarna je keuze

3. Als je training voor je is klaargezet staat je schema bij ‘Mijn trainingsschema’s’. Ga aan de slag met je trainingen.

4. Elke training bestaat uit 3 onderdelen, als je alle oefeningen van een bepaald onderdeel uit de training hebt gedaan klik je onderaan op ‘ja, voltooid!’ en vervolgens op ‘finish onderdeel’ om het onderdeel af te vinken.

5. Als je alle onderdelen hebt voltooid ontvang je automatisch je Fit-Points. Check op het leaderboard hoe je ervoor staat!

Ik wil een extra training!
Het kan zijn dat je extra aandacht wil geven aan een bepaald onderdeel en dat voor jou de 2 trainingen uit het schema niet genoeg zijn. Is dat bij jou het geval of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!

Om je schema zo goed mogelijk op je persoonlijke wensen aan te kunnen passen is het belangrijk dat je jouw persoonlijke KorfbalFit trainer laat weten hoe het gaat, of je iets aan wilt passen in je schema of dat je misschien een niveau hoger of lager wilt trainen.

Mijn vereniging

Heeft jouw vereniging/team een eigen schema?
Dan vind je die hier.

Geen vereniging schema maar wel geïnteresseerd?

Alle trainingschema’s